Despre noi

Structura departamentelor asociației:

PREȘEDINTE
Daniel Vighi

Scriitor, profesor de literatură contemporană la Facultatea de litere din Universitatea de Vest Timișoara, autor de proză, eseuri, editor de carte, organizator de manifestări culturale și civice, participant activ la Revoluția din 1989.

VICEPREȘEDINTE 
Viorel Marineasa

Scriitor, autor de proză, eseuri, editor de carte, organizator de manifestări culturale și civice, participant activ la Revoluția din 1989.

MEMBRU FONDATOR
COORDONARE SECRETARIAT
ADMINISTRAȚIE

Lia Vighi

Manager cultural, bibliotecar universitar cu activitate la Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran”, Timișoara.

COORDONARE DEPARTAMENT TURISM
Ioan Gropșian

Manager în turism, colaborator grupul Equilibrium și alți operatori în turism. Autor a mai multor ghiduri turistice și articole de turism.

COORDONARE DEPARTAMENT 
EDUCAȚIE PATRIMONIALĂ
Ovidiu Forai

Autor al mai multor volume, cele mai recente având ca tematică istoria locului, ghid național acreditat, cu peste 50 de ture ghidate în țară și în străinătate.

GHID TURISTIC
CONSILIER CULTURAL

Teodora Idvorean

Jurnalist, co-autor a două premiere radiofonice realizate RTm, colaborări cu Radio România Cultural, Radio România Internațional și Radio Vocea Americii, ghid turistic, autor a două volume și al unuia în curs de apariție.

COORDONARE DEPARTAMENT MARKETING
Ilie Rădoi

Doctorand în geografie, ghid de turism, coordonator al activităților de marketing al turismului cultural în Asociația Ariergarda.

COORDONARE EDITURĂ
Laurențiu Șandru

Student Facultatea de Litere a Universității de Vest, coordonator activități de voluntariat cultural studențesc în Asociația Ariergarda, activitate de marketing pentru turism cultural.

DESIGN GRAFICĂ
DESIGN WEBSITE

Ioana Vighi

Junior graphic designer, redactor șef, editorialist, editor de carte, co-autor, online content manager.

GHID TURISTIC
CONSILIER PROBLEME CULTURALE

George Blaj

ADMINISTRATOR WEBSITE
INFORMATICIAN

Ionuț Făget